RODITELjI I NASTAVNICI UJEDINjENI: Za kvalitetnije obrazovanje

Javna prezentacija rezultata rada „Kluba roditelja i nastavnika Zrenjanin” održana je danas u multimedijalnoj sali Gradske kuće, nakon čega je usledila i diskusija govornika i publike koja je prisustvovala.
Ovaj događaj organizovalo je Udruženje Kluba roditelja i nastavnika iz Zrenjanina u okviru nacionalnog projekta „Partnerski za obrazovanje – Obrazovanje za 5+”, koji se realizuje uz podršku UNICEF-a i Fonda za otvoreno društvo Srbija, čiji su predstavnici, uz članove „Kluba roditelja i nastavnika”, učestvovali u prezentaciji. 

javna-prezentacija1
– Namera nam je da informišemo lokalnu zajednicu o našem radu i osnažimo i podstaknemo druge škole, roditelje i nastavnike, da nam se pridruže. Na ovaj način želimo da proširimo krug saradnika i obogatimo naš rad novim programima. Zajedničkim zalaganjem možemo da pomognemo u rešavaju problema sa kojima se susreću uprave škola, roditelji, nastavnici i deca. Programi Udruženja „Klub roditelja i nastavnika“ iz Zrenjanina usmereni su na osnaživanje i povećanje uticaja roditelja i nastavnika na obrazovne politike – rekla je ovom prilikom Ivana Branković, jedna od osnivača Udruženja „Kluba roditelja i nastavnika Zrenjanin”.
Cilj kampanje, koja obuhvata 11 gradova u Srbiji, je formiranje Nacionalne asocijacije roditelja i nastavnika.

javna-prezentacija2

S.V.