ROĐENDANSKA ČESTITKA GRADONAČELNIKA: Želim vam puno nadmetanja i pobeda

Svim članovima redakcije „Zrenjanina” gradonačelnik Simo Salapura čestitao je 69. rođendan Lista.

– Poštovani direktore, urednici, novinari, članovi redakcije, saradnici,

Povodom 69. rođendana vašeg, našeg, gradskog i međuopštinskog lista, upućujem Vam srdačne čestitke, u ime Grada Zrenjanina i u svoje lično ime.

Protekla godina, između dve godišnjice, bila je teška i turbulentna, nažalost u znaku bitke protiv epidemije, protiv nečega što nas je sve usmeravalo, često u neželjenom pravcu. Trebalo je, i još uvek je tako, sve javne aktivnosti i poslove prilagoditi situaciji u kojoj, skoro svakodnevno, neko iz vašeg okruženja odlazi u izolaciju, na lečenje, ili do vas stižu one najmanje željene vesti, o gubitku, što ste i sami u redakciji osećali.

Uprkos svemu, život se niti može, niti sme zaustavljavati. I dalje smo na istim zadacima, sarađujemo na zajedničkom poslu, ističemo ono što je pozitivno i pohvalno, ali prihvatamo i kritike i ukazivanje na negativnosti, kao jednu od mogućnosti da do rešenja određenog problema u gradu stignemo brže i efikasnije.

U godini u kojoj ponosno nosimo i opravdavamo titulu “Evropski grad sporta”, u tom i takvom duhu želim i listu „Zrenjanin” puno nadmetanja i pobeda, efektnih i lucidnih pogodaka, atraktivnih poteza, ali i puno poštovanje suparnika, fer-pleja, uz realno sagledavanje situacije na terenu i tribinama…

Vama lično, svim članovima redakcije, svim zaposlenim u listu i saradnicima, želim, pre svega, dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću – poželeo je gradonačelnik.