RUKOMETAŠICE PROLETERA POBEDNICE PRVE LIGE VOJVODINE

Stasava generacija koja mnogo obećava
Završni turnir Prve lige Vojvodine doneo je mnogo radosti najmlađim rukometašicama Proletera. Devojčice u crveno-belim dresovima (2003. godište i mlađe) pobedile su u polufinalu Železničar iz Inđije, a u finalu Mladost iz Nove Pazove i tako zaslužile pobednički pehar. Trofeje i medalje uručila im je Zrenjaninka Jelena Živković, reprezentativka Srbije, koja je rukometnu karijeru počela u Proleteru.
Tim koji vode treneri Dijana Četić, Goran Pekez i Dragan Lazarov do završnice prvenstva, koja je odigrana u Medisonu, stigao je nakon pobede u grupi u kojoj su im rivali bili Senta, Vrbas i Temerin.
– Devojčice su vredne, talentovane i posvećene rukometu, to je generacija koja mnogo obećava. U selekciji je četrdesetak devojčica, a izdvojilo se 18 prvotimki od kojih mnogo očekujemo – kaže Lazarov.
Za Proleter su igrale: Dunja Četić (kapitenka), Anastasija Homan Savković, Anja Dragić, Milica Marjanović, Iva Četić, Marina Ajder, Bojana Markov, Lea Dujaković, Mina Miković, Valentina Hrnjez, Ines Albulj, Katarina Milanović, Anja Tomanović, Tamara Stanković, Sonja Glišović, Nikolija Ilić, Katarina Zlatković i Katarina Gorščak.
B. MANDIĆ