SBB NASTAVLJA DA ŠIRI SVOJU GIGA MREŽU: Počinje besplatna digitalizacija Zrenjanina

Našim sugrađanima koji koriste SBB usluge, završenom digitalizacijom bez dodatnih troškova biće dostupna digitalna televizija na do tri uređaja uz visok kvalitet slike i zvuka.

Nakon digitalizacije u osam gradova(Beograd, Novi Sad, Subotica, Gornji Milanovac, Pančevo, Kragujevac, Paraćin i Niš), SBB je ove godine započeo proces u još četiri grada među kojima je i Zrenjanin koji će nakon završetka radova postati novi GIGA grad.

Digitalizacija će omogućiti super brzi internet do čak 1Gbps uz Giga dodatak, još veću stabilnost servisa i druge napredne funkcije, kažu iz SBB-a. Brzine interneta će se u EON paketima nakon završetka digitalizacije povećati automatski. U EON Light paketu sa 75 na 150, u EON Full paketu sa 150 na 250, a u EON Premium paketu sa 300 na 500 megabita po sekundi. Korisnici Premium paketa u digitalizovanim gradovima, uz Giga dodatak mogu da uživaju u brzinama interneta do 1 Gbps.

Tokom protekle tri godine SBB je, u okviru petogodišnjeg plana investicija vrednog 300 miliona evra, unapredio brzine interneta i digitalizovao više od 80% svojih korisnika.

Uz EON pakete korisnicima će biti pruženo napredno iskustvo personalizovane televizije, koje pruža digitalizacija. Gledanje TV sadržaja do sedam dana unazad na svim kanalima, započinjanje gledanja sadržaja na jednom, a nastavak na drugom uređaju(televizoru, mobilnom telefonu, tabletu ili računaru). Pored toga paket nudi i EON Kids profil, kao i Video klub sa preko 18.000 atraktivnih naslova, internet i telefoniju.

Za više infromacija posetite sajt sbb.rs, najbližu SBB poslovnicu ili pozovite Kontakt centar na 19900.

L. Z.