SKUPŠTINA GRADA ZRENJANINA – Ivan Dević novi direktor „Vodovoda”

Skupština Grada Zrenjanina ponovo je danas odustala od izbora zamenika gradonačelnika i članova Gradskog veća, čime je završetak konstitutivne sednice, kao i zaokruživanje nove gradske vlasti, još jednom odloženo.

Zato je novog direktora dobilo Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija”. To je Ivan Dević koji je do sada bio pomoćnik gradonačelnika zadužen za investicije, i u tom svojstvu do detalja je upoznat sa projektom izgradnje nove fabrike vode. Ivan Dević će biti vršilac dužnosti direktora „Vodovoda”. Gorana Tajdića, dosadašnjeg direktora JKP „Vodovod i kanalizacija”, Skupština je razrešila te dužnosti na njegov lični zahtev, a odbornici nisu dobili nikakvu informaciju o razlozima ove kadrovske promene.

Većinom glasova, Skupština je na današnjoj sednici usvojila konsolidovani završni račun gradskog buždeta za 2015. godinu. Odbornici su takođe, na predlog dosadašnje gradske vlade, dali zeleno svetlo za prodaju više parcela neizgrađenog građevinskog zemljišta različitim investitorima koji su, na nedavnom konkursu, izabrani kao najbolji ponuđači.

zd devic novi direktor vodovoda (2)