SPORTSKI DAN U „NJEGOŠU”: Svi su bili pobednici

U Osnovnoj školi Petar Petrović Njegoš” u Zrenjaninu, održan je u subotu Sportski dan, u organizaciji Klub nastavnika i roditelja Sinapsa“. Sportski dan je nastao kao rezultat saradnje roditelja, učitelja i nastavnika u škole, a u njegovoj organizaciji je učestvovalo 20 nastavnika i 20 roditelja.
Takmičilo se preko 300 učenika viših i nižih razreda i mališani iz vrtića „Bambi“ u pet disciplina: pikado, iks oks, skok u dalj, bacanje vorteksa i navlačenje konopca.
Veliki broj roditelja je došao da bodri svoju decu, te je u publici bilo preko 100 roditelja.

U revijalnom delu programa svoj rad su predstavili i gimnastički klub škole i taekvondo klub „Proleter“.

Uz podršku sponzora, nabaviće se sportski rekviziti za dalji rad učitelja sa decom (po 10 fudbalskih, rukometnih i odbojkaških lopti, tri seta za badmington, obruče i lopte za ritmičku gimnastiku, palice za štafete, loptice za tenis, vijače i pikado) koji ostaju na korištenje školi.

Sponzori sportskog dana bili su: kompanija „Gomex“ kao generalni sponzor, štamparija „Diginet“, centar za edukaciju „Big ben“,igraonica „Vragolan“ i autocentar „Libreto“.

Sportski dan je ostvario svoj cilj, okupio je veliki broj dece, nastavnika i roditelja, koji su dali podršku druženju i razvijanju sportskog duha kod dece – rekla nam je Tatjana Čihorić Šerfeze. – Svi učesnici su dobili diplome, pobednici medalje, a, zapravo, svi koji su učestvovali su bili pobednici.

M.B.
Foto: Klub roditelja OŠ „P.P.Njegoš“

sportski dan njegos2 sportski dan njegos3 sportski dan njegos4