SRPSKI RATNI VETERANI – Borba za isplatu dnevnica

Nakon presuda u korist članova udruženja Srpskih ratnih veterana, vezanih za ratne dnevnice učesnika borbi tokom NATO agresije, advokat ovog Udruženja Srđan Aleksić, informisao je predsednike gradskih i opštinskih udruženja Srpskih ratnih veterana da, po njegovom mišljenju, svim veteranima pripada isti iznos koliko su dobili veterani sa juga Srbije, sporazumom sa Vladom Srbije iz 2008. godine, a to je između 2.500 i 3.000 evra – saznajemo od Željka Vujkovića, predsednika Izvršnog odbora SRV Zrenjanin.

-Naš advokat Srđan Aleksić uskoro će posetiti Zrenjanin i održati tribinu posvećenu ovoj problematici. Svi Zrenjaninci koji su bili mobilisani u toku NATO agresije, a nisu podneli zahtev za isplatu ratnih dnevnica, to mogu učiniti u Mesnoj zajednici Perlez – rekao nam je juče Vujković, podsećajući da se u ovom slučaju, po dogovoru s njim, usluge advokata ne plaćaju.

Detaljnija informacija o ovoj problematici može se dobiti na telefone: 064/168-38-79 ili 023/381-36-40 ili na veb prezentaciji www.zrenjanin.veterani.rs .
S.K.