#ŠtaAko…

…ne voliš zimu
Iva: Suzi, je l‘ razmišljaš gde ćeš za Novu godinu? Ne mogu da verujem da je novembar i da iskaču ponude za doček. Kao da je juče bio jun.
Suzana: Ma, čuj, Novu godinu, ja već razmišljam o 1. maju i letu 2017. Ko rano rani, popuste grabi 🙂 Iskreno, znajući sebe, doček će biti neplanski. Mada se spremam da idem na Ohridsko jezero, ali sve zavisi od drugarice, a ona i ja sve najbolje radimo neplanski. A ti?
Iva: Ne znam… Najviše bih volela da nekuda otputujem. Ne volim da planiram. Opet, sve zavisi od ponude. Kad bih mogla, otišla bih negde gde je toplo 🙂 i da ponoć dočekam na plaži!
Suzana: Jedne godine sam bila bolesna, propao mi doček i onda sam pobesnela i sela u kola sledećeg jutra i otišla u Sirig po jednu od najboljih mojih drugarica, i zajedno smo otišle u Vrbas kod treće drugarice. To je bio moj doček, ali najbolji. Uuuuuu, Kankun, to bih htela! Pesak umesto snega, di ćeš bolje? 😉
Iva: Pa to su najbolji provodi, kad su spontani. Zamisli, piješ koktel u kupaćem, zavaljena u ležaljci, plaža krcata i čuje se muzika iz obližnjeg bara i seva vatromet….raj
Suzana: I bućnem se kad mi padne na pamet..Ideala…Ma, nisam fan snega i zime. Sve je to lepo na Jovanovim i Pančićevim slikama, ali ne i kada moram da gacam kroz taj sneg, pa još kad se otopi…Uf, leto, leto i samo leto i ništa sem leta, da se ja pitam.
Iva: Isto. Ne volim zimu. Sva zimovanja, jakne i čizme bih zamenila za letovanje, šorc i majicu. A o letovanju sam uveliko počela da razmišljam.
Suzana: I ja, nisam prestala od letos 🙂

Suzana Kokavski i Iva Isakov