#šta ako…Sanjaš čudne snove?

Suzana: Danas sam nabasala na neke stare snimke „Pingvina sa Madagaskara”, kako mi fale ti crtaći… To mi je bio nastavak onih u 7.15!

Iva: Nikad neću zaboraviti kad sam išla u zabavište pa sam gledala te crtane u 7.15 i „Laku noć deco”. Obožavala sam ih, kao i emisije za decu. Šteta što danas više nema takvih crtanih filmova. Volela sam Toma i Džerija, Duška Dugouška, Šilju… Sve sam to imala snimljeno na VHS kasetama.

Suzana: I jaaa, uživala sam u tim crtaćima! I Ptica trkačica je bila vrh! Ne znam da li se sećaš, bili su svakakvi, i one fore sa kokama i pilićima od plastelina? Eee, nekada smo se budile sa malo manje briga i više elana 🙂 A ne kao sada, sanjaš kojekakve Haradinaje 🙂

Iva: Toga se ne sećam. Uvek mi je bilo mrsko da ustajem rano ali sam se radovala što pred zabavište i kasnije, školu, odgledam crtani na RTS-u. Jao, ćuti, prestravila sam se. U poslednje vreme sanjam baš svašta. Zamisli, sanjala sam jutros da je Haradinaj bio u Zrenjaninu, a da sam bila na tajnom zadatku i morala sam da otkrijem zbog čega je ovde. Sećam se crnih džipova i da sam se sakrivala i jurila za njima. Ne mogu tačno svih detalja da se setim, ali bilo je napeto!

Suzana: Aahahahahahahahahahahahaha tajni agent Izi, ili bolje da kažem Ivi?! Odakle ti takvi snovi? Stalno sanjaš nešto napeto.Nikad nešto opušteno. Kao, recimo, ja što sanjam – Doha, Dubai, plaža, ja sama… Doduše, imam i ja svojih čudnih snova, ali uglavnom su neke opuštene nebuloze.

Iva: Nemam pojma! Kažu da sanjaš ono što vidiš u toku dana. Gledam previše vesti i krimi serije izgleda! Znaš ko je rekao da su snovi strahovi ili neostvarene želje? E pa neostvarena želja mi je da budem tajni agent, šalim se 🙂 Kad smo kod plaža, dolaze u obzir samo na javi ne u snu.

Suzana: E, ja ne mogu reći isto za Haradinaja. Zamisli, pročita ovo, dođe ti i kaže MAČKOO, SNOVI SU TI OSTVARENI!!

Iva: Ljisice jedna!

Suzana: ahahahahahahahah neka nam dragi gost donese bakljave!
Iva Isakov i Suzana Kokavski