Šta krije Ljubomir Stanisavljev?

Piše: Dalibor Bubnjević

Imati tajnu, to je realnost u dvadeset prvom veku. Mnogo toga ne treba da delimo sa okruženjem. Međutim, kada neko obavlja značajnu funkciju, time je odlučio da svoju privatnost podredi javnom interesu. U pitanju je standard koji je formiran u brojnim demokratskim društvima.
Analizirajući naše političare, stiče se utisak da najviše tajni se vezuje za Ljubomira Stanisavljeva, zamenika pokrajinskog sekretara za sport i omladinu. Dotični gospodin bi, najpre, trebalo da objasni šta se dešavalo početkom januara u restoranu „Kovač“ u „Aviv parku“. On demantuje navode da je došlo do fizičkog obračuna, dok očevici smatraju suprotno.
Stanisavljev bi trebalo da pojasni po kom osnovu Pokret obnove kraljevine Srbije (POKS) koristi ekskluzivne prostorije u Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića 17. Takođe, javnost bi volela da zna kolika kvadratura im je data na raspolaganje i po kojoj ceni.
Nejasno je zašto Ljubomir Stanisavljev navodno upotrebljava službeno vozilo Grada Zrenjanina, a ne Vlade Vojvodine. Naime, on više nema nikakve veze sa našim Gradom, pa samim tim sugrađane zbunjuje kada ga vide u vozilu čiji je vlasnik Grad.
Naveli smo samo neka od pitanja koja postavljaju sugrađani novinarima lista „Zrenjanin“. Uvereni smo da će im g. Stanisavljev pružiti odgovore već u narednom broju, budući da je reč o časnom čoveku kome je istina na prvom mestu!