Šta žele političari…

Piše: Dalibor Bubnjević

Zrenjaninski političari su pisali Deda Mrazu! Saradnici Lista „Zrenjanin“ su presreli poruke javnih delatnika i otkrili koje bi njihove želje mogle biti u 2016. godini. Ljubomir Stanisavljev, zamenik predsednika Skupštine grada, voleo bi da više ne bude pominjan u „Reči glavnog urednika”. Takođe, sebe bi rado video kao državnog sekretara u vladi narodnog jedinstva.

Lider ovdašnjih demokrata (Goran Kaurić) bi se najbolje osećao kada bi ponovo bio vlast i pokazao silu bezbožnicima koji su krenuli pogrešnim putem! Sa njegovim željama se ne slaže Saša Santovac, budući da bi u njegovom sistemu vrednosti iz mašte, Kaurićevo delovanje i dalje bilo onostrano.
Aleksandar Marton, visoki funkcioner Lige socijaldemokrata Vojvodine, nada se da će u novoj godini ponovo biti predsednik gradskog parlamenta. Spreman je da novu dužnost prihvati čak i po cenu da mu zamenik bude javnosti manje poznati Predrag Jeremić koji ima iskustva u bacanju venaca.

Dragan Vulešević, direktor Turističkog centra, poželeo je da „Dani piva“ budu na Motelu i da se na njima ne prodaju pogačice i kifle.