STONOTENISERI GOSTI GRADONAČELNIKA: Čestitke petostrukim šampionima!

Ilija Majstorović, Marko Petkov, Nikola Strugarević, Aleksa Adamović i Đorđe Borčić, stonoteniseri Banata, nedavno su osvojili titulu šampiona Srbije, pobedivši u finalu plej-ofa beogradsku Crvenu zvezdu. Stonoteniseri su po peti put trofej doneli u naš grad, a na velikom uspehu pomenutim igračima, trenerima Žarku Zakiću i Draganu Klajiću i predsedniku Kluba Dmitru Majstoroviću, čestitali su danas gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i njegovi saradnici.

STONOTENISERI (1)

Kapiten Banata Ilija Majstorović naglasio je da je verovao u svoj tim i u to da će pehar završiti u riznici Banata. On je naglasio da je titula rezultat truda i upornosti svih igrača i stručnog štaba i obećao da će pehar, koji je nakon nekoliko sezona vraćen u Zrenjanin, u gradu na obalama Begeja ostati i narednih godina. Dmitar Majstorović istakao je da zrenjaninski stonoteniseri imaju odlične uslove za treninge i organizaciju takmičenja, i na tome zahvalio lokalnoj samoupravi.

Gradonačelnik Janjić je naveo da uspeh stonotenisera samo potvrđuje da je Zrenjanin grad sportova i naglasio da će se lokalna samouprava i dalje truditi da sportistima obezbedi adekvatne uslove za rad i podržavati ih na putu do vrhunskih dostignuća.

B.M.

STONOTENISERI (5)

STONOTENISERI (3)

STONOTENISERI (2)