STUDENTI KOSMETU NA POKLON

Novosadski Univerzitet i Pravni fakulteti iz Beograda, Kragujevca, Niša, Vranja i Kosovske Mitrovice, po drugi put su organizovali humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za mališane na Kosmetu. Ove godine, studenti i donatori  prave slatke paketiće za najmlađe koje će deliti na teritoriji cele pokrajine, u kojima će se, pored slatkiša i slaniša, naći igračke, knjige i školski pribor. Studentski parlament Tehničkog fakulteta “Mihajlo Pupin“ priključio se ovoj akciji, a humanitarna žurka je оdržana u bajkovitom ambijentu „Old tajm“ kluba.

– Napominjem da je naš fakultet dao 30.000 dinara za paketiće koje ćemo kupiti u toku sledeće nedelje – kaže Mirko Mijajlović iz Studentskog parlamenta. – Među onima koji su donirali slatkiše su i profesori sa fakulteta. Zahvalni smo klubu „Old tajm“ na saradnji i promotivnim cenama, a čiji su zaposleni takođe izdvojili sredstva i kupili veliki paketić. Za sjajnu atmosferu pobrinuo se Ilija Bogdanović.  Osim poslastica, izbrojali smo zadovoljavajuću sumu od 14.330 dinara.

Iskoristili bismo ovu priliku, kažu studenti, da poručimo Rudolfu da ne zabušava na kondicionim treninzima, a Deda Mrazu da sprema sanke i da deci odnese paketiće. Hvala ekipi iz „Old tajma”! Hvala svima koji su pomogli u organizaciji! I naravno, hvala svima koji su prisustvom uveličali ovo dešavanje – poručili su  „Pupinovi“ studenti.
M.B.