STUDENTSKE KREACIJE: ATRAKTIVNE HALJINE ZA SVAKU PRILIKU

Mladi kreatori i manekenke

U Studentskom domu „Mihajlo Predić – dr Miša”, održani su Dani studenata. Manifestacija je počela pre deceniju i po. Studenti ga obeležavaju, iz godine u godinu, sve sadržajnije.
Već po tradiciji, održana je i zanimljiva modna revija. Predstavili su se studenti tekstilnog smera, mlade kreatorke i kreatori Kristina Rajković, Miloš Vujić, Ružica Popov atraktivnim modelima svečanih i haljina za sve prilke. Manekenke su bile studentkinje. Vidan je rad i trud mladih kreatora, što ukazuje ne samo na njihov talenat, već i na dobar rad njihovih profesora na fakultetu. Modeli su od sportskih, dnevnih, do onih koji bi, da su materijalne mogućnosti bile bolje, mogli da se svrstaju u visoku eleganciju. Takođe, i manekenke su bile na visini zadatka, pa je domska staza delovala kao najlepša modna pista.
Modeli su namenjeni mladima, upravo generaciji kojoj i oni pripadaju. Međutim, bilo je i kreacija koje su prikladne i za sve uzraste.

  • I ČUPAVCI SA MODNIM DETALJIMA
    Dunja Kaćanski prikazala je nešto novo. To su kreacije marama dizajniranih specijalno za pse. Kućni ljubimci su, zajedno sa vlasnicima, takođe prodefilovali modnom pistom. Čupavci su bili ozbiljni kao manekeni,
    pa ni apaluz nije izostao…

M. B.

Foto: Đorđe Mladenović

 

24-1-2-Modna revija 24-1-3-Modna revija 24-1-5-Modna revija 24-1-4-Modna revija24-1-6-Modna revija 24-1-8-Modna revija 24-1-7-Modna revija24-1-9-Modna revija psi 24-1-12-Modna revija psi 24-1-11-Modna revija psi 24-1-10-Modna revija psi