SUPER B LIGA ZA RUKOMETAŠE: Proleter slavio u Loznici, još tri koraka do Super lige!

Rukometaši Proletera su u 19. kolu Super B lige savladali juče Loznicu na gostujućem terenu rezultatom 27:25. Zrenjaninci su odigrali neizvestan meč, ali su ipak pokazali da su bolja ekipa.

– Utakmica je bila neizvesna do samog kraja, imali smo dosta grešaka i samim tim smo održavali motivisanu Loznicu u meču. Mislim da će ova pobeda koja nam je dala i dosta samopouzdanja biti pokretač za predstojeće odlučujuće utakmice – kaže rukometaš Proletera, Aleksa Gaćinović.

Ekipa Proletera se nalazi na prvoj poziciji sa 30 bodova, drugi je Vrbas Petrol sa 29, a treći su Lavovi iz Bačke Palanke sa 25. Ostalo je još tri kola do kraja Prvenstva. Proleter za dve nedelje dočekuje Lavove iz Bačke Palanke, potom gostuje u Vrbasu, a u poslednjem kolu dočekuje Kolubaru iz Lazarevca.

Proleter: Rnić (7), Bjelica, St Dimitrić (3), Sl Dimitrić (5), Čagalj (2), M. Gaćinović, Kanižaj (2), Kovačević, Šaru, Terzić (5), Barjaktarović, A. Gaćinović (3), Spahić, Todorov, Terzić, Ž. Dimitrić. Trener je bio Ljubomir Obradović.

D. Petrović