SUTRA HUMANITARNI BAZAR I KONCERT: Za naše obolele sugrađane

Veliki osmomartovski humanitarni bazar za decu biće održan u Zrenjaninu, u subotu, 5. mart. Osim humanitarnog bazara na Glavnoj pijaci kod česme, predviđeno je da ceo dan bude posvećen pomoći u lečenju našim sugrađana – tombola, maskenbal i koncert. Sva prikupljena sredstva biće donirana za lečenje obolelih Zrenjaninaca – Vukašina Đurina, Tare Stojančev, Zlatana Orsića i Nataše Terzin. Akciju organizuju Dragica Paskaš i Slađana Velega Praštalo.

– U subotu,  od 8 do 12 časova, na glavnoj gradskoj pijaci, kod česme, biće održan humanitarni bazar za četvoro naših sugrađana. Građani će na licu mesta, kao i u Kulturnom centru Zrenjanina, moći da uzmu brojeve za tombolu, po ceni od 200 dinara, ili odmah da pošalju humanitarni SMS. Obezbedili smo,uz sponzore, brojne nagrada za učesnike tombole – kaže jedna od organizatorki akcije Slađana Velaga Praštalo.

Za sve građane biće obezneđena i provera krvnog pritiska i šećera u krvi.

Istog dana, od 15 do 18.30 časova, u Kulturnom centru Zrenjanina biće održan koncert Milice Dosković i upriličen maskenbal za decu, a mi ćemo izabrati dve najlepše maske i nagraditi učesnike. Kotizacija za učešće na ovom događaju je po izboru. Sa decom će se od družiti i Spajdermen, a predviđena je  tombola – najavljuje DragicaPaskaš i očekuje da će se sugrađane odazvati u u što većem broju da pomognu onima kojima je pomoć neophodna.

Učestvovaće i volonteri Crvenog krsta.

M.B.