SVEČANOST U GERONTOLOŠKOM CENTRU: Realizovan projekat radne terapije

– Kruna ovogodišnjeg rada i povod okupljanja u Gerontološkom centru jeste realizacija projekta radne terapije za korisnike ove ustanove, koji je realizovan u saradnji sa Ambasadom Republike Poljske. Vrednost projekta je 2.460 evra, a kupljena je stolarska mašina vrednosti 2.000 evra, sto za stoni tenis vrednosti 400 evra i tri šahovske garniture vrednosti 60 evra – rekla je danas direktorica Gerontološkog centra u Zrenjaninu Tanja Živanov.

gerontoloski-tanja zivanov
Ovim povodom u su se danas u Gerontološkom centru okupile brojne zvanice: ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, pokrajinski sekretar za socijalnu politilku, demografiju i ravnopravnost polova Predrag Vuletić i ambasador Republike Poljske u Srbiji Tomaš Njegođiš, u pratnji načelnice Srednjobanatskog upravnog okruga Snežane Vučurević i gradonačelnika Zrenjanina Čedomira Janjića.
Prilikom svečanog dočeka gostiju priređen je kulturno umetnički program, sa gajdašem Vanjom Ilijevim, učenicima Osnovne škole „Petar Petrović Njegoš” i korisnicima centra, kao učesnicima.

S.V.

gerontoloski-zvanice