TEKU PRIPREME ZA POLUMARATON: Počelo preuzimanje startnih paketa

Sinoć se vredno radilo na pripremi paketa za sutrašnji 4. Zrenjaninski polumaraton, a organizatori podsećaju da se startni paketi mogu preuzeti i danas, od 16 do 20 časova, u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“.

To se može učiniti i sutra, na dan trke, od 8 do 10.30 časova u ovoj školi, ali kako bi se izbegle gužve budući da se očekuje oko 800 učesnika, organizatori savetuju Zrenjanincima i Zrenjaninkama da pakete, ako mogu, preuzmu danas.

Zrenjaninski polumaraton počinje sutra u 11 časova, kada će zajedno startovati polumaratonci, učesnici trke zadovoljstva i takmičari u štafeti. I početak i cilj nalaze se ispred gradske kuće.

Podsećamo, zbog ove manifestacije sutra od 10 do 14 časova saobraćaj će biti obustavljen u sl. ulicama: Svetosavska, Nemanjina, Slobodana Bursaća, Saveznička, Petefijeva, Obilićeva, Obala Sonje Marinković, Subotićeva, Narodne omladine, Zmaj Jovina, Đure Jakšića, Marka Oreškovića, Pančevačka, Despota Stefana, Dr Laze Kostića, Dositeja Obradovića, Koče Kolarova i Vojvode Petra Bojovića.

M.M.