TEKVONDO: ElEMIRCIMA 38 MEDALJA

Turnir „Elemir open” održan je u subotu u Zrenjaninu, a okupio je 274 takmičara iz 32 kluba. Domaćin i organizator bio je TK Elemir, a predstavnici ovog kluba, koje su vodili treneri Marija Petkanić i Lazar Rančić, osvojili su 38 medalja u borbama i formama (16 zlatnih, 12 srebrnih i 10 bronzanih). U ekipnom plasmanu Elemircima je pripao pehar za prvo mesto u formama A klase i formama B klase, kao i trofej za treće mesto u borbama za pionire A klase.
U borbama su zlato zaslužili Filip Jeličić i Bogdan Dimitrijević, srebro Nikola Jeličić, Jovana Berar, Matija Ubavić, Dunja Martinović, Filip Stupar, Verica Mihajlov, Minja Milankov i Aleksandra Eremić, a bronze Nemanja Dragić, Svetislav Đurišić, Dunja Popov Tapavički, Uroš Mučalov, Nikoleta Nedimović, Tea Milosavljev, Lea Milosavljev, Todor Jeličić i Marko Baranji.
U formama pojedinačno zlatom se diče Aleksandra Milankov, Aleksandra Eremić, Verica Mihajlov, Svetislav Đurišić i Tea Milosavljev, srebrom Nikoleta Nedimović, Dunja Martinović, Filip Jeličić i Anđela Mučalov, a bronzom Lea Milosavljev.
U parovima najsjajnije odličje su uzeli Svetislav Đurišić i Dunja Martinović, Filip Jeličić i Dunja Popov Tapavički i tim u kojem su nastupile Lea i Tea Milosavljev i Nikoleta Nedimović. Bez medalja su ovog puta ostali Višnja Zarin, Darija Jeličić i Stefan Baranji.

B. M.