Trajs razbija klanove!

Piše: Dalibor Bubnjević

Prošlog petka su bile ekstremno visoke temperature. Trudio sam se da me meteorološke (ne)prilike ne sputaju u pokušaju da budem savesni vozač. Tog popodneva sam vozio magistralom. Međutim, brzina kretanja nekoliko policijskih vozila pod rotacijom pokrenula je crv sumnje kod mene. Šta se to dešava, pa su tako žurni?
Pojedini portali koji bi želeli da budu uticajni u mediji, banalno su predstavili događaj. Stiče se utisak da su želeli da relativizuju celokupnu aktivnost nadležnih. Višemesečni predmet obrade bilo je, između ostalih, ovlašćeno službeno lice (narodski rečeno – ispektor). Opservaciju je inicirala i sprovela Policijska uprava u Zrenjaninu, navodi se u operativnim registrima.

Istina jeste da im je upitni kolega bio u svadbenoj koloni, ali istražne radnje se sprovode nevezano za crveno slovo u kalendaru.
Navedeno privođenje je očito samo jedno u nizu! Prema nezvaničnim informacijama, Željko Trajković je prihvatio da preuzme čelnu poziciju u Policijskoj upravi samo pod jednim uslovom. To je borba protiv nesavesnih policajaca i klanova koji deluju u okviru službe još iz vremena dok je pročelnik bio Bojan Marković.
Ono što posebno intrigira jeste nastavak suzbijanja zloupotreba u privredi. Zbog toga mnogi pripadnici tzv. elite već danim ne spavaju mirno…