TRIJUMF U ARANĐELOVCU PROTIV DOMAĆINA OHRABRUJE RUKOMETAŠE PROLETERA

Rnić nije iznenađen, ekipa može i bolje
Pobedu je donela timska igra, sve je funkcionisalo sjajno, počev od odbrane i odličnog golmana Živojina Ilića, pa do napada, ističe Momir Rnić, trener Proletera
Drugo kolo prolećnog dela šampionata Super B lige donelo je novu radost rukometašima Proletera. Oni su u Aranđelovcu savladali domaći Šamot rezultatom 20:25 (9:13). Za mnoge je to neočekivan trijumf podmlađenog tima iz Zrenjanina, ali trener Momir Rnić kaže da nije iznenađen. Ističe da je ta pobeda dokaz da se u klubu dobro radi i da je Proleter na pravom putu.
– Savladali smo drugoplasirani tim na tabeli koji pretenduje na prelazak u Super ligu. Možda su oni nas malo i potcenili, a to je bio dodatni motiv za moju ekipu koja je sredinom susreta vodila i sa 10 golova razlike. Pobedu je donela timska igra, sve je funkcionisalo sjajno, počev od odbrane i odličnog golmana Živojina Ilića, pa do napada. Svi igrači su se upisali u listu strelaca i jednako su doprineli važnoj pobedi. Ali mislim da moj tim može i bolje, jer je na ovoj utakmici igrao Vukoje, a Kukić je povredio prst, pa je morao na klupu – naglašava Rnić.

B. Mandić
Opširnije u štampanom izdanju