U KRISTALNOJ DVORANI OD 7. DO 9. APRILA: Mladi košarkaši na delu

Treći međunarodni humanitarni turnir u košarci „Zrenjanin U16 Basketball cup 2017” biće održan u Zrenjaninu od 7. do 9. aprila u Kristalnoj dvorani. Učestvovaće ekipe čiji su članovi košarkaši do šesnaest godina, a najavleni su timovi iz Rusije, Izraela, Šapanije i Crne Gore, dok će Srbiju predstavljati Proleter, Petrovgrad i Partizan. Pridružiće im se i učenici zrenjaninske Osnovne i srednje škole „9. maj”. Umesto da kupe ulaznice, posetioci mogu da prilože novac za NURDOR – organizaciju koja pomaže deci oboleloj od raka.Tim povodom je danas održana konferencija za štampu u Gradskoj kući. Upućen je poziv sugrađanima da dođu na humanitarni turnir.

Kako je, u ime Organizacionog odbora turnira, sponzora i Grada Zrenjanina istakao pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura, Zrenjanin je poznat po uspešnoj organizaciji međunarodnih takmičenja i izrazio nadu da će tako biti i ovoga puta, kao i da će sugrađani doći u Kristalnu dvoranu.
Kako je rekao direktor finasija kompanije „Gomeks” Dragan Ranisavljević, ova društveno odgovorna kompanija podržava pomenuti turnir jer želi da i na taj način pomognu deci.

B.JAJIĆ

FOTO: JOVAN NJEGOVIĆ DRNDAK

kosarkaski turnir