U NASELJU ZELENO POLJE NA POLA ASFALTIRANA ULICA

Stanovnici Uljarske začuđeni urađenim

Pre oko tri nedelje počeli su radovi na asfaltiranju Uljarske ulice u naselju Zeleno polje 2. Sugrađani ovog dela grada bili bi prezadovoljni ovim aktivnostima da ulica nije urađena – dopola. Počelo se sa asfaltiranjem, uradilo do pola ulice i onda – stalo! Uklonjene su mehanizacija i mašine, kao i ljudstvo koje je bilo angažovano na obavljanju ovog posla.
Kako nam je ukazao stanovnik iz ovog naselja, Stanislav Bajić, ovo nije prvi put da nadležne službe ovako obavljaju posao na Zelenom polju.
– Čudi nas ovakav koncept radova. Uljarska ulica povezuje dve bitne ulice u naselju, Olge Petrov i Baranjsku, a novi asfalt je prevučen od strane Baranjske, pa do polovine – rekao nam je sugrađanin Bajić, inače instruktor-vozač u penziji, i dodao da ne bi bilo čudno da je u pitanju neka veća ili duža ulica, nego je svega 80 metara dužine, a sve to ukazuje na neplanski rad i diskontinuitet u obavljanju posla.
On je naveo i da je na sličan način obavljen posao i u Šumadijskoj ulici pre tri godine, koja je od Baranjske asfaltirana do Sremske, gde su postavljeni i novi ivičnjaci, dok drugi deo nikada nije asfaltiran. Isto tako deo ulice između Olge Petrov, Milentija Popovića i 13. vojvođanske brigade, pa do Petra Kovalića, takođe je ostao nepovezan asfaltom, dok sve okolne imaju presvučen novi sloj.
S. Vorkapić

18-1-deo ulice koji nije ura]en