U SUBOTU U „AVIV PARKU“: Izbor za najlepše okićenu jelku

U subotu, 23. decembra, u „Aviv parku“ po treći put će biti održana manifestacija humanitarnog karaktera pod nazivom „Avivov izbor za najlepšu novogodišnju jelku Zrenjanina“. Prošle godine je sakupljeno skoro 300 paketića za decu bez roditeljskog staranja i za decu sa posebnim potrebama. Pokloni su im uručeni preko Centra za socijalni rad Grada Zrenjanina.

U subotu će predstavnici različitih zrenjaninskih institucija, organizacija i kompanija kititi jelke, svako će imati svoji jelku koju će ukrasiti na svoj način, a okićene jelke će do posle Nove godine ukrašavati Park. Svaka institucija i kompanija se učešćem u ovoj manifestaciji priključuje akciji prikupljanja novogodišnjih paketića za decu, koji će i ove godine biti uručeni Centru za socijalni rad, odnosno deci bez roditeljskog staranja.

Kićenje jelki počinje od 11 časova, a od 12 časova kreće i muzičko-zabavni program. Sve prisutne će obradovati poseta Deda Mraza, koji će se družiti sa učesnicima, a i zabavljati sve goste. Dečji hor OŠ „Petar Petrović Njegoš“ će sigurno napraviti spektakularnu atmosferu! Pripremljena je i Novogodišnja predstava. Najlepša jelka biće proglašena u 14 časova, a odabraće je deca, koja će biti gosti „Aviva“ na ovoj manifestaciji.

Aviv park“ se zahvaljuje Gradu Zrenjaninu na podršci, Centru za socijalni rad, kao i svim institucijama, organizacijama i privatnim kompanijama koje su prihvatile učešće u akciji „Avivov izbor za najlepšu novogodišnju jelku Zrenjanina“.