U SUBOTU U „ GOMEKSOVOM” „TOTALU“ I KLUBU „JOHNNIE“ HUMANI ROTARAKTOVCI: „Korpa solidarnosti“ i „Slatka žurka“

U susret novogodišnjim i božićnim praznicima, Rotarakt klub Zrenjanin u saradnji sa Kompanijom „Gomeks“, organizuje i ove godine tradicionalnu „Korpu solidarnosti“. Humanitarna akcija je u subotu, 16. decembra, u Gomeksovom“ Totalu, od 9 do 14 časova.

Kao i prethodnih godina, građani mogu da pomognu socijalno ugroženim porodicama sa područja Grada Zrenjanina, koji školuju više dece – darivanjem bar jednog proizvoda kupljenog u „Gomeksu”. U humanitarnoj korpi ima mesta za prehrambene proizvode, sredstva za higijenu, školski pribor i drugo…

Tradicionalna akcija, koja se održava već šesti put, prošle godine je proširena i na druge gradove u kojima posluje Kompanija Gomeks. Tako će i ovogodišnja „Korpa solidarnosti“ biti organizovana i u Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici i Pančevu.

Rotarakt klub Zrenjanin u subotu uveče organizuje još jednu humanitarnu akciju, pod nazivom „Slatka žurka”. U okviru akcije će članovi Rotarakt kluba prikupljati slatkiše za novogodišnje paketiće koje će uručiti malim bolesnicima na Odeljenju pedijatrije Opšte bolnice „Đorđe Joanović”.

Akcija „Slatka žurka” je u 22 sata, u Klubu „Johnnie“ u Zrenjaninu – Koče Kolarova, boj 14.

B. Jajić