U SUBOTU U GRADSKOJ BAŠTI: Klasična, filmska, džez i pop muzika

U okviru manifestacije „Banatska bajka – Leto u Gradskoj bašti” ove subote nastupiće pijanista Marko Pejčić. Koncert počinje u 20 časova, a ulaz je besplatan.

– Ukoliko želite opuštenu atmosferu uz harmonične zvuke klavira, koji će Vaše goste i Vas sprovesti od buržujskih salona romantičara, preko Broadway-a do Champs-Elysees-a i zaleđenog Crvenog trga, subotnje muzičko veče u Gradskoj bašti je pravi izbor za Vas – kažu organizatori manifestacije.

Marko Pejčić, diplomirani muzičar i pijanista, solista i član duo sastava koji čine violina i klavir, nastupa u okviru otmenih koktela, zabava i bar piano programa. Repertoar koji izvodi sastavljan je od pažljivo odabranih, a prepoznatljivih numera klasične, filmske, džez i pop muzike, u koji se ubrajaju svetski poznata imena kompozitora i izvođača: F. Šubert, V. A. Mocart, L. Van Betoven, H. Mančini, R. Klajdermen, F. Sinatra, L. Armstrong, L. Pavaroti, Erta Kit, Rej Čarls i mnogi drugi. Od 2010. godine nastupa u poznatim evropskim hotelima, odakle ima sjajne kritike i preporuke.

U slučaju kiše, lošeg i nepredvidivog vremena koncert će se odložiti za neku drugu subotu u toku trajanja manifestacije.