U SUSRET „BANATSKOJ BAJCI“: Program u Gradskoj bašti

U Multimedijalnoj sali Gradske kuće održana je danas konferencija za novinare na kojoj je predstavljena manifestacija „Banatska bajka – Leto u Gradskoj bašti“, koja će biti održana od 6. juna do 20. avgusta.

U Gradskoj bašti 6. juna počinje manifestcija „Banatska bajka – Leto u Gradskoj bašti“, čiji su organizatori Kulturni centar, Turistička organizacija i IP Media 023, а podrška su Grad Zrenjanin i Euro Velo Park Banat.

Cilj je, kako je rečeno, oživljavanje ovog prostora vinskim pričama, multimedijalnim i programom za decu, koncertima Muzičke škole „Josif Marinković“, kao i predstavljanjem naseljenih mesta.

O tome su danas na konferenciji za novinare u multimedijalnoj sali govorili  pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić, Maja Pandurov, Goran Marinković, Zoran Ljubotina i Tanja Jakšić.
Program se održava od utorka do nedelje, iz večeri u veče, od 20 časova.

 

B.J.
rsz__mg_3726

Program prve nedelje:

UTORAK, 6. jun: Svečano otvaranje – Vinska priča.

SREDA, 7. jun: Multimedijalno veče: Projekcija emisije o ritovima donjeg Potisja, razgovor sa predstavnikom Ustanove „Rezervati prirode Zrenjanina“, predstavljanje projekta EuroVeloPark Banat i „Banatski kulturni karavan“ Bogdan Bogdija Kukolj iz Žitišta.

ČETVRTAK, 8. jun: Dečji program.

PETAK, 9. jun: Koncert učenika Muzičke škole.

SUBOTA, 10. jun: Predstavljanje Melenaca.

NEDELJA, 11. jun: Predstavljanje Elemira.