U SUSRET PRVOMAJSKIM PRAZNICIMA – POČELO ODBROJAVANJE

Izletišta će biti spremna za posetioce

Iako su prvomajski uranci za većinu porodica u Srbiji – prošlost, još ima onih koji nastavljaju ovu tradiciju. Uranili ili ne, mnogi od nas će, kao i prethodnih godina, praznične dane maja provesti u prirodi, u krugu porodice i prijatelja.
A da li spremno dočekuju goste pitali smo nadlažne koji upravljaju omiljenim izletištima Zrenjaninaca i stanovnika okolnih mesta.

SPORTSKE AKTIVNOSTI
Od pre dve godine izletišta Motel i Tisa su pod upravom Javnog preduzeća Gradska stambena agencija, gde se uveliko radi na pripremi ranoranioce, ali i za one koji dođu kasnije.
– Izletišta na Motelu i Tisi biće spremna za posetioce već tokom uskršnjih praznika – kaže za „Zrenjanin” direktor JP Gradska stambena agencije Radiša Dupljanović. – Teren će biti pokošen i tretiran protiv krpelja, komunalni otpad uklonjen, česme u funkciji, sanitarni čvorovi sređeni. Biće postavljene i dodatne klupe i stolovi. Takođe će biti sređena mesta na kojima će izletnici moći da pripreme roštilj.
Kako naglašava naš sagovornik, biće sređeni i sportski tereni.
Na Izletištu Tisa za prvomajski prazik biće otvoreni restorani gde će posetioci moći da uživaju u ribljim i drugim specijalitetima. Nažalost, na Motelu odavno ne radi restoran, pa će oni koji odluče da tamo provedu praznik morati da se snabdeju kod kuće.
Branka Jajić

Opširnije u štampanom izdanju