UNIJA POSLODAVACA SRBIJE – POSLODAVCI ZRENJANINA: Goran Nešić na čelu i naredne četiri godine

Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina u proteklih deset meseci radila je dobro i primer je kako poslodavci u drugim gradovima Vojvodine treba da se povežu ne bi li se izborili za što bolji poslovni ambijent. To je ocenjeno danas, na VI redovnoj sednici Skupštine ove asocijacije, održanoj u hotelu „Vojvodina“. Čulo se da je od aprila prošle godine broj uključenih poslodavaca porastao za 40, tako da UPS u Zrenjaninu sada ima ukupno 150 članova koji zapošljavaju približno 4.400 sugrađana.

Goranu Nešiću, vlasniku „Digineta“ danas je povereno da i u naredne četiri godine vodi Upravni odbor Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina. Odlukom većine prisutnih, pored Nešića, u naredne četiri godine u ovom telu biće još Aleksandra Čobanov („Impel“), Ana Ognjenović („Klasa 6“), Branimir Karlovčan („Staklo“) i Zlatko Ankić („Basic Line“).

Z.D.

UPS poslodavci - podrška ZREPOK-a dragocena UPS poslodavci - nacelnica Okruga Snezana Vučurević sa poslodavcima UPS poslodavci Goran Nešić na čelu i u naredne četiri godine UPS poslodavci članovi Skupštine u Hotelu Vojvodina