URUČENE DONACIJE DOMU ZDRAVLJA: Preduzeća i ustanove treba i sami da se snalaze

Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ dobio je danas uređaj – sterilizator, kao i dva nova terenska vozila. U pitanju je donacija kompanije Dunav” osiguranje.

LEKARI 0002_resize

Parni sterilizator autoklav za sterilizaciju instrumenata biće namenjen pre svega službi dečje stomatologije i službi pedijatrije, dok će se automobili marke dačije sandero” koristiti za kućno lečenje i za službu polivalentne patronaže, izjavio je v.d. direktora Doma zdravlja Miodrag Subić.

LEKARI 0001_resize

On se zahvalio firmi Dunav” osiguranje, dodavši da je ova kompanija u poslednje tri godine u Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ uložila više od dva miliona dinara, što je praksa koju je pohvalio i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić. On je kazao da Grad očekuje od mendžmenta svih preduzeća i ustanova, između ostalog i Doma zdravlja, da se na različite načine snalaze, jer kako je rekao, samo gradski budžet nije jedini izvor prihoda.

Na zgradi dečjeg dispanzera Doma zdravlja nedavno je zamenjen i deo stolarije, a radove u vrednosti od oko 14.000 evra finansirao je donator kojeg je obezbedio gradonačelnik.

M.M.

LEKARI 0005_resize