USPEH MLADIH RUKOMETAŠICA PROLETERA: Najbolje u Vojvodini

Rukometašice Proletera (ekipa do 14 godina) pobedile su na finalnom turniru prvenstva Vojvodine održanom u Feketiću. Iza Zrenjaninki plasirao se domaći Jadran, a treće mesto je pripalo ekipi iz Temerina.

Do titule smo došli zasluženo, jer smo tokom ligaškog takmičenja pokazali da imamo najkompletniju i najbolju ekipu koja je na svakoj uitakmici igrala motivisano i borbeno. Stvorena je nova sjajna generacija rukometašica, za njih će se u narednom periodu tek čuti – kaže trener Dragan Lazarov.

Kao najbolje u Vojvodini, zrenjaninske crveno-bele izborile su se za nastup na finalnom turniru držanog prvenstva koji je na programu predstojećeg vikenda. Ekipe su podeljene u četiri grupe, u svakoj su po tri tima, a Proleter se nalazi u grupi sa domaćim Beogradom i Radničkim iz Kragujevca.

Nadam se da ćemo ponoviti dobre igre. Turnir u Beogradu će okupiti najbolje ekipe ove generacije rukometašica. Moj tim će dati sve od sebe da na najolji način predstavi Klub i grad iz kojeg dolazi – završio je Lazarov.

Za Proleter su u Feketiću igrale: Mina Miković, Tijana Filipović, Anja Tomanović, Milica Marjanović, Milana Isakov, Nikolina Pein, Milica Tomić, Sara Bižić, Lena Isakov, a nastupale su još Anja Dragić, Iva Četić i Nikolina Ilić. Tim su vodili trener Dragan Lazarov i njegov pomoćnik Željko Filipović.

D. Petrović