USPEŠNO ZAVRŠENA I OVOGODIŠNJA HUMANITARNA AKCIJA KOMPANIJE „PERSU“: „Toplim dinarom“ obezbeđen ogrev za najugroženije

Četvrtu godinu za redom, uz podršku partnera i potrošača, kompanija „Persu“ organizuje humanitarnu akciju „Topli dinar“ čiji je cilj da obezbedi ogrev za najugroženije porodice širom Vojvodine. Doniran je dinar od svakog računa realizovanog tokom oktobra, a kompaniji „Persu“ su se od ove godine pridružile i kompanije Moravka, Štark, Pepsi i Eurobriket. Na jučerašnjoj konferenciji za medije u maloj sali hotela Vojvodina predočen je završetak akcije, kao i planovi koje će kompanija realizovati u narednom periodu.

– Zadovoljni smo što smo i ove godine uspeli da obezbedimo pomoć najugroženijim porodicama u preko 80 mesta širom Vojvodine. Posebno nas raduje što su potrošači svojim kupovinama značajno doprineli povećanju fonda za kupovinu ogreva, a partneri prepoznali koliko je socijalno ugroženim porodicama važan ovakav vid pomoći – istakla je Sloboda Milivojev, rukovoditeljka marketinga zadužena za odnose sa javnošću u kompaniji „Persu“, dodavši da je tokom ovogodišnje akcije prikupljeno milion i 600 hiljada dinara.

Akciji se svake godine pridružuju i Centri za socijalni rad iz svih opština, koji upućuju na najugroženije porodice u svojim mestima. Tokom protekle četiri godine u okviru akcije, ogrev je dobilo preko 400 socijalno ugroženih porodica širom Vojvodine.

Nova akcija kompanije „Persu“ koja je najavljena odnosi se na pomoć za svako novorođeno dete, svim zaposlenima u ovom trgovinskom lancu.

– Svaki roditelj novorođene bebe, bez obzira na to da li je majka ili otac zaposlen u ovoj kompaniji, od januara 2019. godine dobijaće novčanu pomoć u iznosu od 30.000 dinara kao i poklon paket sa osnovnim potrepštinama za bebu – kazala je Sloboda Milivojev.

Na konferenciji su se obratile i Milena Filipović, marketing menadžerka kompanije Moravka i Vesna Vaščić, predstavnica Centra za socijalni rad iz Novog Bečeja, a moderatorka konferencije bila je saradnica u marketingu Andrijana Marković.

M.Malbaški

Foto: J. D. Njegović