VATERPOLO SRBIJA – RUMUNIJA U UTORAK NA BAZENU: U prodaju će biti pušteno 330 karata

Drugi put ove godine Zrenjanin će biti domaćin vaterpolo reprezentaciji Srbije, koja će u okviru prvog kola Svetske lige odigrati utakmicu sa Rumunijom, u utorak 14. novembra u 19 časova, najavili su danas čelnici Vaterpolo saveza Srbije i lokalne samouprave.

Predsednik Vaterpolo saveza Srbije Milorad Krivokapić izjavio je da Savez ima veliku podršku Grada Zrenjanina, a podsetio je i da su sve utakmice Svetske lige održane u gradovima širom Srbije, u Kragujevcu, Kruševcu, Nišu, Novom Sadu, a opet i u Zrenjaninu: – Želimo da podignemo vaterpolo u Zrenjaninu i da ojačamo vaterpolo klub „Proleter“. Četiri odlične vaterpolo sudije dolaze iz vašeg grada, takođe i puno vrhunskih vaterpolista, među njima i Slobodan Nikić – rekao je on.

DSC_0199

Izvršni direktor Vaterpolo saveza Srbije Zoran Avramović podsetio je da su već dve važne vaterpolo utakmice održane u Zrenjaninu, ove godine protiv Nemačke i lane protiv Australije: – Organizatori u Zrenjaninu imaju mnogo iskustva, Gradski bazen jako lepo izgleda i dobro se održava, tehnički je sve u redu – kazao je on i dodao je ovo prvo okupljanje reprezentacije posle Svetskog prvenstva u Budimpešti u julu, na kojem su vaterpolisti Srbije osvojili bronzanu medalju. Naglasio je i da je Rumunija borbena reprezentacija koju predvodi Dejan Stanojević, bivši saradnik Dejana Udovičića.

DSC_0200

Karte za utakmicu Srbija – Rumunija moći će da se kupe od sutra u Kulturnom centru i na biletarnici bazena od 10 do 18 časova. Cena je 400 dinara, a u prodaju će biti pušteno 330 ulaznica.

M.M.