VELEPRODAJA U ZRENjANINSKOJ „RODI”: „Velpro” nudi više od 3.000 akcijskih artikala

Razvojem koncepta veleprodaje u „Rodi” putem „Velpro” kanala prodaje, u okviru 17 „Roda” u Srbiji, među njima i zrenjaninskoj, postavljene su posebne kase za profesionalne kupce i zaposlene koji su im uvek na usluzi. Ovakav iskorak u strategiji razvoja i dostupnosti dovoljan je razlog da se kaže da je sada kupcima bliži nego ikad ranije.
Brend „Velpro“ je, kažu, razumeo da na tržištu Srbije preovladavaju kupci koji imaju dinamično poslovanje, najčešće posluju u sopstvenoj režiji, žele da kupe sve na jednom mestu, da sami biraju proizvode, pa često i da sami obave transport onoga što su kupili. I sve to bi, ukoliko je moguće, želeli da kupe po najpovoljnijim nabavnim i akcijskim cenama, te da tako ostvare što je moguće više pogodnosti. Tako je i uvedeno da profesionalni kupci u „Rodama” dobijaju 3 odsto popusta ukoliko sami odvezu robu, a da u „Velpro” centrima svu poručenu robu dobijaju u roku od 24 sata.
– Upravo zato „Velpro” u „Rodi” trenutno kupcima nudi i do 40.000 artikala, od kojih je više od 3.000 akcijskih. Posebna pogodnost je i to što svi profesionalni kupci mogu da koriste maloprodajne akcije koje nudi „Roda” format, a da samim tim ostvaruju uštede po veleprodajnim cenama, što je prava pogodnost za sve prave profesionalce, jer na ovaj način mogu biti konstantno u dodiru sa novim artiklima i aktuelnom ponudom na tržištu. Dostupnost objekata ovog formata je velika jer u ovom momentu ima 17 „Roda” širom Srbije, čija širina asortimana i mogućnost kupovine komadnih artikala, našim kupcima dodatno olakšava kupovinu koja iziskuje manje, ali i učestalije nabavke- kažu nadležni u „Rodi“, uz napomenu da je, ovaj trgovinaki lanac, konstantno ulažući u razvoj i prateći potrebe kupaca i tržišta, za više od dve decenije postojanja doživeo snažnu ekspanziju u našoj zemlji.
Oni koji do sada nisu bili partneri „Velpro” brenda treba da znaju da je procedura da to i postanu vrlo jednostavna, i da u roku od najviše 72 sata svaki zainteresovani kupac može postati deo „Velpro” tima. Sve što je potrebno jeste da posete jedan od 8 „Velpro” centara ili jednu od 17 „Roda” koje poseduju veleprodajnu kasu i zaključite ugovor o poslovnoj saradnji.
L.Z.

1-velpro-unutra