VIKEND U KAFEMATU: Humanitarno subotnje veče

Užitka nikad ne manjka, kada je u pitanju popularni zrenjaninski koncept-bar „Kafemat“. Novitete možete pronaći u jelovniku, pregršt novih omiljenih ukusa, a tu je i zimska koktel karta, koja će vas i u ovom hladnom periodu osvežiti, a i ugrejati.
Četvrtak se ustalio kao veče finih ukusa i laganih zalogaja, uz promocije dobrih vina. U decembru domaćin večeri je vinarija Virtus, te možete uživati u promociji njihovih prozivoda.
– Ovog vikenda akcenat stavljamo na sjajnu akciju udruženja građana „Vojvođanska inicijativa“, te zajedno sa njima učestvujemo u humanitarnoj akciji slatkih vibracija i prikupljamo sredstva za naše najmlađe sugrađane, doniramo slatkiše, kako bi predstojeće praznike klinci i klinceze dočekali u sreći i veselju. Pozivamo naše drage goste i sugrađane da se uključe u ovu akciju, jer nije teško biti human – poručuju iz Kafemata. Slatke vibracije ove subote serviraće DJ Zira.
Ukoliko ste pak ljubitelji koktela, petak je pravi dan za vas. Druženjem sa barmenima Kafemata možete pohvatati brojne cake prilikom kreiranja koktela i uživati u omiljenim ukusima.
Takođe, pripreme za dnevnu i večernju varijantu dočeka Nove godine su u toku, a sve informacije možete pronaći na njihovoj Fejsbuk stranici www.facebook.com/kafematZR
Informacije i rezervacije: 069 207 77 77