VLADIMIR BATEZ U KRISTALNOJ DVORANI: Zrenjanin je spreman za Evropsko prvenstvo

Grad Zrenjanin spreman je za početak Evropskog prvenstva u košarci za žene koje će biti održano u Kristalnoj dvorani od 27. do 29. avgusta. Postavljen je nov parket, dva nova semafora, kao i folija na staklima koja će štititi od prodora sunčevih zraka i brendirana je cela hala. Prostor za novinare i fotoreportere je takođe uređen prema najvišim svetskim standardima.

U to se danas uverila i delegacija na čelu sa pokrajinskim sekretarom za sport i omladinu Vladimirom Batezom i gradonačelnikom Zrenjanina Čedomirom Janjićem koja je posetila Kristalnu dvoranu.

Izuzetno mi je zadovoljstvo da vidim da je sve spremno za predstojeće Evropsko prvenstvo u košarci za žene koje je  najveće takmičenje koje će se ove godine održati u Srbiji. Sekretarijat za sport i omladinu  je dao podršku realizaciji ovog takmičenja. Siguran sam da će grad Zrenjanin ispoštovati sve najstrožije uslove koje FIBA propisuje – kazao je Vladimir Batez.

Vladimir Batez i Čedomir Janjić poklonili su osov prilikom garnituru dresova košarkašicama Proletera 023, koje promovšu Evropsko prvenstvo već nekoliko meseci.

TEKST I FOTO: D. Petrović