ZAPOŠLJAVANJE: Lakše do posla uz informatičke obuke

Nacionalna služba za zapošljavanje organizuje atraktivne obuke za neophodna znanja i veštine za rad u IT sektoru: Java programiranje, izrada veb-aplikacija, PHP i .Net programiranje… Ovo su samo neki od programa koje je Nacionalna služba za zapošljavanje obezbedila za svoje korisnike kako bi lakše našli posao.

Poznato je da budućnost pripada IT sektoru i da IT stučnjaci imaju najviše mogućnosti za zapošljavanje na tržištu rada u Srbiji, ali i širom sveta.

Nacionalna služba za zapošljavanje je svoje programe obuka uskladila sa potrebama tržišta rada. U planu je izvođenje specijalističkih informatičkih obuka u 10 gradova u Srbiji, među kojima je Zrenjanin. Prvi ciklus počinje u septembru, a biće uključeno 775 polaznika.

Prijave će biti otvorene na sajtu: www.itobuke.rs, od 9. do 22. jula 2018. Uslov je da su kandidati na evidenciji nezaposlenih Nacionalne službe za zapošljavanje, da imaju najmanje završenu srednju četvorogodišnju školu, sklonosti za informatičko programiranje, da poznaju rad na računaru i engleski jezik najmanje na A2 nivou.

Za više informacija obratite se svom savetniku za zapošljavanje ili pratite sajt www.nsz.gov.rs.