ZASEDALO GRADSKO VEĆE: Jasmina Malinić ponovo izabrana za načelnicu Gradske uprave

Jasmina Malinić, diplomirana pravnica, ponovo je izabrana za načelnicu Gradske uprave grada Zrenjanina – odlučeno je na jutrošnjoj sednici Gradskog veća. Malinićeva je izabrana po javnom konkursu, tačno pet godina nakon što je po prvi put stupila na ovu dužnost.

– Za funkcionisanje Gradske uprave dobijamo mnoga priznanja, tako da, kada je u pitanju reizbor načelnika Gradske uprave dileme nije bilo – izjavio je gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić.

Janjić je najavio sednicu Skupštine grada, na kojoj će se na dnevnom redu naći predlog budžeta za 2018. godinu. Ona će biti održana najverovatnije poslednjih desetak dana decembra.

Gradsko veće je usvojilo izmene i dopune Pravilnika o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u Gradskoj upravi, Pravobranilaštvu i stručnoj službi zaštitnika građana i kabinetu gradonačelnika. Većnici su usvojili i oduke kojima se omogućava isplata jubilarnih nagrada zaposlenima u mesnim zajednicama, kao i finansiranje nabavke novogodišnjih paketića za decu zaposlenih u mesnim zajednicama.

M. S-n.