ZAVRŠEN TRADICIONALNI TURNIR U MALOM FUDBALU „BAGLjAŠ 2019”

Počasti ekipi „Padrino Roma”

Trijumfom ekipe „Padrino Roma” u ponedeljak je završen turnir u malom fudbalu „Bagljaš 2019”. Za ekipu koja je pobedila igrali su uglavnom bivši i sadašnjih igrači KMF SAS, a u finalu su savladali tim „Autoservis Radić” rezultatom 2:1.
U meču za treće mesto sastav YNWA savladao je tim „SN Stefanov agro SMS transport” sa 1:0. Ove godine u seniorskoj konkurenciji učestvovalo je 16 ekipa, a šampioni su, osim pehara, zaradili i 200.000 dinara. Drugoplasiranima je pripalo 100.000, dok je nagrada za treću poziciju iznosila 50.000 dinara. Najbolji igrač turnira je Mile Šarenac, prvi strelac Marko Mastilo, a za najboljeg golmana proglašen je Nikola Petrović.
– Možemo da budemo zadovoljni brojem ekipa koje su učestvovale i kvalitetom fudbala. U ekipama je bilo mnogo vrsnih igrača malog i velikog fudbala, pa su gledaoci koji su pratili turnir imali šta da vide – istakao je Predrag Tatić, organizator turnira.
U konkurenciji pionira prvo mesto osvojila je ekipa „Magma”, drugo mesto zaslužio je sastav „Petrovgrad”, a treće dečaci iz tima „Nutrivita”. U juniorskoj kategoriji prvo mesto je osvojio FK „Radnički”, drugi je bio „Kafe Lajt 2M”, a trećeplasirana je „Picerija Akvarijus”.
D. PETROVIĆ