FK RADNIČKI ZRENjANIN POČEO PRIPREME ZA NAREDNU SEZONU

Cilj je osvajanje vrha tabele

Od novajlija na prvom treningu su bili Nemanja Radović, Đorđe Bićanin, Nemanja Lazić i Milivoj Krmar. Na probi su još šestorica igrača, a trener će u dogovoru sa upravom Kluba odlučiti ko će ostati

Pod stručnim nadzorom trenera Predraga Kandića fudbaleri Radničkog Zrenjanin počeli su pripreme za novu sezonu u Srpskoj ligi grupa Vojvodina. Prvenstvo počinje 17. avgusta, a do tada će se tim uigravati i testirati formu na prijateljskim utakmicama.
Od novajlija na prvom treningu su se pojavili povratnik, golman Nemanja Radović (Bečej 1918), Đorđe Bićanin (Omladinac iz Novih Banovaca), Nemanja Lazić (Bečej 1918) i Milivoj Krmar (Hajduk, Kula). Na probi su još šestorica igrača, a trener će u dogovoru sa upravom Kluba odlučiti ko će ostati u timu.
Na prvom treningu su bili i starosedeoci: Robert Kiš, Bogdan Jovanov, Nikola Bjelica, Nikola Grbić, Aleksandar Milin, Nikola Maljukan, Ognjen Dučić, Jovan Runjevac, Veljko Petrov, Miljan Milivojev, Nikola Krstinić, Miloš Savanović, Žarko Matić, Marko Kovačević, Stefan Lisičić Vuković i Stefan Aćimov.
Cilj nam je da formiramo dobar tim jer želimo da se umešamo u borbu za vrh tabele. U protekle tri godine naš cilj je bio da se Klub postavi na zdrave temelje i da imamo okosnicu tima. U tome smo uspeli, a sledeće je iskorak ka gornjem delu tabele. Da li ćemo uspeti zavisi od svih nas, a ja ću se maksimalno potruditi da obezbedim uslove da planirano ostvarimo – rekao je Darko Tošić, sportski direktor FK Radnički Zrenjanin.
Zrenjaninci prvu proveru imaju protiv Kabela u sredu, 17. jula, 20. jula igraju protiv Bečeja u gostima, 24. jula sastaju se sa Omladincem iz Novih Banovaca na Stadionu kraj Skrobare, 31. jula rival im je Kozara u Banatskom Velikom Selu. Potom, 3. avgusta igraju u Vršcu, a generalna proba je u Zrenjaninu 10. avgusta kada dočekuju Bečkerek iz Temišvara, tim koji igra u trećoj ligi Rumunije.

D. PETROVIĆ