ZAVRŠENA ZGRADA „HARMONIJA”: Prvi objekat u gradu rađen po najmodernijim rešenjima

Stambeno-poslovni kompleks „Harmonija“, u Obilićevoj ulici, je nakon dve godine završen i useljiv. Danas je svečano predstavljen koncept savremenog života, koji je osmišljen sa ciljem da se svim uživaocima stambenih jedinica pruži maksimalni komfor, olakša svakodnevni, užurbani ritam života i omogući najsavremeniji pristup i kontrolu povezanim uređajima u domaćinstvu.

U objekat je ukupno uloženo više od tri miliona evra. U zgradi ima 54 stana, ukupne površine 3.500 metara kvadratnih i 800 kvadrata poslovnog prostora. U podrumu kompleksa postoji 29 garažnih mesta i u dvoruštu još 15

– Trudili smo se da upotrebimo najkvalitetnije materijale koje trenutno postoje na tržištu i da primenimo rešenja koja dosad nisu primenjena u Zrenjaninu. Pre svega, mislim na rešenja koja imaju takozvane pametne zgrade, a to znači da se putem mobilnih telefona može regulisati grejanje, hlađanje, podizanje i spuštanje roletni, tendi… – naveo je Budimir Jovanović, investitor i vlasnik kompanije „Keramika Jovanović“.

I.I.

Opširnije u štampanom izdanju