Ženska nova godina u velikoj Sali Hotela „Vojvodina“

glumac jovica jasin kao deda mraz sa zrenjaninkama u hotelu vojvodina

U noći između petka i subote, 11. i 12. decembra, Deda Mraz je stigao u Zrenjanin. Kažu da je poranio kako bi tradicionalni doček „Ženske nove godine“ i ovog puta bio veličanstven, kao što je to uostalom uvek bio u prethodne tri decenije.

Na poziv ovdašnjeg Udruženje žena „Sva lepota sveta“ u velikoj Sali Hotela „Vojvodina“ okupilo se više od 200 Zrenjaninki i njihovih gošći da na miru i natenane isprate 2015. i dočekaju 2016. godinu. U četvrtak, 31. decembra, vele da mnoge, zbog obaveza prema ukućanima, za to i neće imati dovoljno vremena.

-Zaštitni znak našeg  druženja je banatski kolač, a naš slogan i dalje glasi: „Muškarcima ulaz nije zabranjen, ali nije ni dozvoljen“. To ne znaiu da smo dovoljne sami sebi, potrebni su nam muškarci, ali oni vaspitani, kulturni, obrazovani, koji znaju da zagrle, poljube, priznaju uspeh žene, podržavaju je – rekla je predsednica Udruženje žena „Sva lepota sveta“ Katarina Kaća Halasović i zajedno sa Deda Mrazom, odnosno glumcem Jovicom Jašinom Zrenjaninkama i njihovim gošćama poželela sve najlepše u 2016. godini.

 

glumac jovica jasin kao deda mraz sa zrenjaninkama u hotelu vojvodina