„ZIMSKI TURNIR” U MALOM FUDBALU OKUPIO JE KVALITETNE EKIPE

Neizvesno će biti do finala

Direktor turnira Predrag Tatić ističe da je poseta odlična i da očekuje da će, kako se bliži finale, publike biti sve više
Najbolji igrači malog i velikog fudbala iz Zrenjanina i okoline, kao i oni iz Titela, Žablja, Pančeva, Beograda i Novog Sada učestvuju na ovogodišnjem „Zimskom turniru”. Utakmice u Medisonu ovih dana privlače mnogo gledalaca, a za trofeje i novčane nagrade nadmeće se 33 seniorske ekipe. U pionirskoj, kadetskoj i juniorskoj konkurenciji nadmeće se 29 timova.
– Sastavi iz Beograda i Novog Sada, kao i još neke ekipe prvi put učestvuju na ovom turniru. Beogradske ekipe se takmiče u Drugoj futsal ligi. Kvalitet je na izuzetno visokom nivou, a u krug favorita svrstalo se mnogo više ekipa u odnosu na protekle godine pa će do samog kraja biti neizvesno. Prva nagrada je povećana sa 200 na 300 hiljada dinara i to je sigurno bio dodatni motiv da se prijavi više timova – kaže direktor turnira Predrag Tatić i dodaje da je poseta odlična i da očekuje da će, kako se bliži finale, publike biti sve više.
Do sada su se istakle ekipe Studenti FAM iz Beograda, Omladinac iz Botoša, Žabalj, kao i timovi u kojima su igrači zrenjaninskog SAS-a . Turnir se završava 15. januara, kada će se igrati finalni meč u Kristalnoj dvorani. Zbog praznika, utakmice se neće igrati od 31. decembra do 7. januara 2020. godine.
TEKST I FOTO: D. PETROVIĆ