ZIMSKI TURNIR U MALOM FUDBALU: U nedelju počinju utakmice

Zimski turnir u malom fudbalu, čiji je pokrovitelj Grad Zrenjanin, počinje u nedelju, 22. decembra u hali sportova Medison, a završiće se 15. januara naredne godine, kada će se u Kristalnoj dvorani igrati finalne utakmice. Susreti su na programu svakoga dana od 17 do 22.30, a pauza je od 31. decembra do 7. januara 2020. godine. To su danas na konferenciji za novinare saopštili pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura, predstavnik organizatora Velibor Mladenović i najbolji igrač prošlogodišnjeg turnira Dušan Radenković.
– Prijave za turnir su moguće do subote, a nadamo se da će učestvovati bar 32 seniorske ekipe. Već su se prijavila dva tima iz Beograda, po jedan iz Novog Sada i Pančeva, a očekuje se i veliki broj zrenjaninskih ekipa. Kotizacije su 10.000 dinara za seniore i po 5.000 za mlađe kategorije. Uveden je i atraktivan nagradni fond, prvoplasirana ekipa će dobiti 300.000 dinara, drugoplasirana 50.000, a trećeplasirana 30.000 dinara – rekao je Mladenović.

Salapura je najavio futsal meč koji će u našem gradu biti odigran u Kristalnoj dvorani tokom januara. U pitanju je prijateljska utakmica mladih selekcija Srbije i Španije (igrači do 19 godina).

L.Z.

Foto: Jovan Drndak Njegović