ZRENЈANIN DOMAĆIN SOUNDLOVERS FESTIVALA: Tri noći elektronskog zvuka

U Zrenjaninu večeras počinje trodnevni, sada već tradicionalni, Festival elektronske muzike Soundlovers, jedinstven u Banatu.
Prve dve festivalske večeri posvećene su žanrovima elektronske dens muzike, a treće zvucima hip-hopa i trapa.
Centralna imena ovogodišnjeg festivala su Antonio (Hrvatska), Killers(Italija – Švajcarska) i Miss S.A.S.H.A. (Srbija). Na Festivalu će učestvovati još devet stranih i domaćih disk džokeja.
Prema rečima organizatora, Festival je značajan za grad jer, osim kvalitetne zabave, u svojim kampanjama promoviše lepote Zrenjanina i skreće pažnju javnosti na uspešne mlade ljude.
-Festival je osnovala grupa mladih Zrenjaninaca 2009. godine, a danas je ovaj događaj zvanično najveća manifestacija posle „Dana piva”, koja se održava u ovom gradu uz podršku lokalne samouprave – kaže Đorđe Banjai, pi ar Festivala. – Predstojećeg vikenda Zrenjanin će odisati jednom veoma posebnom energijom i verujemo da je euforija prisutna i da Zrenjaninci sa nestrpljenjem čekaju Soundlovers.
U okviru kampanje „U srcu Banata“, kompanija Idea je i ove godine podržala Festival Soundlovers. Pokrenula je akciju u okviru koje svakom potrošaču čija je kupovina skuplja od 1000 dinara poklanja ulaznicu za Soundlovers.

B.J.