ZRENjANIN SE PRIPREMA ZA NAUČNI DOGAĐAJ 29. SEPTEMBRA

U evropskoj porodici istraživača 12. put

  • Visoka tehnička škola strukovnih studija, glavni organizator, će narednog petka, od 16 do 23 sata, na nekoliko lokacija u gradu pripremiti zanimljive sadržaje

Već 12 godina zaredom, poslednjeg petka u septembru, u više od 250 evropskih gradova, održava se „ Noć istraživača”, manifestacija čiji je cilj da, pre svega mladima, demistifikuje i približi nauku. Ove godine održava se pod sloganom „Znanje na prvi ogled”.
Zrenjanin je jedan od jedanaest gradova u Srbiji u kojem se organizuje ova manifestacija. Visoka tehnička škola strukovnih studija, glavni organizator, će i ovog 29. septembra, od 16 do 23 sata, sedmi put zaredom, na nekoliko lokacija u gradu pripremiti zanimljive sadržaje.
Prethodnih godina, ova manifestacija je privukla izuzetno veliki broj dece i mladih, koji su svoj doprins dali i kao učesnici i kao posetioci. Dobar imidž je posledica zajedničkog učešća organizatora, nastavnika, dece, društveno odgovornih kompanija, građana i obrazovnih institucija, koje doprinosi većoj, pozitivnoj sinergiji.
M.Bečejac
Opširnije u štampanom izdanju