Zrenjaninci i predsednik isto misle!

Gledaoci televizije B92 u subotu uveče su imali priliku da se podsete zašto je na poslednjim izborima većina sugrađana glasala za aktuelnog predsednika. Naime, Aleksandar Vučić je rekao ono što sugrađani misle. Čuda su se dešavala oko tzv. fabrike vode. Nervoza je očekivana, budući da su svi segmenti poverenja prokockani.
Gledaoce u srednjem Banatu je prijatno iznenadila otvorenost predsednika! Koristio je epitete koji se mnogima vrzmaju po glavi već godinama (bahatost, osionost i neodgovornost). Čini se da je prvi čovek Srbije mogao biti još grublji, ali ga je pristojnost ograničavala u postupanju.
Gostovanje na televiziji sa nacionalnom frekvencijom je (po)tvrdilo i sve ono što je Komisija iz JKP „Vodovod i kanalizacija“ ukazivala. Postrojenje ne ispunjava nijedan od tehničkih uslova propisanih javnom nabavkom! Stručnjaci Vodovoda, koji su prvi saopštili činjenice onakve kakve one zaista jesu, zaslužuju svaku pohvalu javnosti. Smogli su snage da spreče komunalni suicid ka kojem je grad stremio. Međutim, stručnost i principijelnost bili su kažnjeni medijskom baražnom vatrom koju je lansirala skalamerija na kraju grada. Za razliku od ekspertskog izveštaja Vodovoda, i dalje se ne zna ko su autori saopštenja tzv. fabrike vode. Potpis im je nečitak, ali se identitet autora nazire. No, taj rukopis nije predmet medijske, već bi pre trebalo biti tužilačke istrage.