11.ROĐENDAN MALOPRODAJNOG OBJEKTA „GOMEKS“: Niske cene,animatori i torta za sugrađane

„Gomeksov“ supermarket „Total“, koji se nalazi u Zrenjaninu na adresi Marka Oreškovića bb, danas proslavlja svoj 11. rođendan. Tom prilikom organizovana je manifestacija, koja uveliko postaje tradicionalna, kako je ocenio marketing menadžer kompanije „Gomeks“ Nedeljko Golušin.

Atmosfera ovog nedeljnog prepodneva bila je prava rođendanska. Na kasama su se smenjivali redovi kupaca koji su svoje korpe napunili omiljenim proizvodima po primamljivim cenama. Posebnu pažnju najmlađih privukli su svakako animatori­: mađioničar Hari Magnus sa svojim simpatičnim životinjicama, klovn Bimbo i Spajdermen, koji su se strpljivo družili i fotografisali sa mališanima. Tačno u podne usledila je rođendanska torta kojom su svi bili posluženi.

20171203_113347

– Objekat je zvanično otvoren 7. decembra 2006. godine, ali mi koristimo prvu nedelju u decembru kako bismo upriličili ovu proslavu. Svakako smo se potrudili da tokom ovog rođendanskog vikenda potrošačima omogućimo kupovinu velikog broja artikala po akcijskim cenama uz promotivne popuste. Obezbedili smo veliki broj poklona za svakog kupca, uz neizostavne prezentacije, promocije i degustacije proizvoda. Ono što posebno cenimo jesu saveti, ideje, komentari i sugestije naših potrošača koji nam mnogo znače – izjavio je Golušin. On je pomenuo i novu akciju kompanije u kojoj je omogućeno svim korisnicima kartice brojalice da predajom čeka na 5000 dinara dobiju 5000 keširića na svojim karticama.“

20171203_115147

20171203_115403

 

M.Malbaški

 

Opširnije u štampanom izdanju..