9. FESTIVAL “SOUNDLOVERS” NAJAVLJUJE: Domaći hedlajneri svetskog ranga

Najveći festival elektro muzike u Zrenjaninu “Soundlovers” održaće se deveti put zaredom, od 28. do 30. jula na dobro poznatoj lokaciji – Kino bašti – pod imenom “Soundlovers beyond”. Ove godine posetioce festivala očekuje kvalitetan line-up, rečeno je danas na konferenciji za medije održanoj u Klubu “Captain Jack”.

– Odlučili smo da stavimo akcenat na izvođače iz Srbije, koji su svetskog ranga, ali će nastupiti i jedno poznato ime iz inostranstva. Prva dva dana festivala ćemo imati prilike da slušamo electro dance muziku, dok ćemo trećeg dana slušati r’n’b, hip hop i trap izvođače – istakao je Đorđe Banjai, PR festivala. – Kad su u pitanju hedlajneri, u petak, 28. jula, nastupiće DJ Aleksandar Galoski, najangažovaniji dj iz Makedonije. Narednog dana, 29. jula, pred zrenjaninskom publikom nastupiće beogradski DJ Erick Kasell, koji je imao priliku da nastupa širom Evrope i čiju muziku puštaju svi najveći dj-evi sa svetske elektro scene, dok nas u nedelju, 30. jula, čeka DJ Emina, dama koja je prošle godine “oduvala” Zrenjanince i bilo je prirodno da je ponovo dovedemo kod nas. Pored njih, nastupiće brojna zanimljiva imena…

IMG-20170616-WA0002

Banjai se zahvalio i Gradu Zrenjaninu, koji pomaže festival od njegovog prvog izdanja. Saša Santovac, zamenik gradonačelnika, je u ime Gradske uprave napomenuo da zahvaljujući ovom festivalu svako leto naš grad poseti sve više mladih ljudi i iz drugih gradova Srbije. Kako je rekao, voleo bi da bude sve više onih koji imaju ovako dobre ideje, a takve zamisli Grad će uvek podržati.

Organizatori misle i na najmlađe sugrađane, te je planiran i “Soundlovers mini”, koji će se održati 28. avgusta, u 17 časova, na platou ispred zgrade Vodotornja, čiji je generalni sponzor kompanija “Gomex”.

– Poslovna politika kompanije “Gomex” je, kada se ne radi o dobavljačima i trgovini, usmerena ka najmlađim generacijama. Zadovoljstvo nam je što podržavamo ovako ozbiljnu priču i nadamo se da će podrška i za “Soundlovers” festival startovati ove godine. Festival “Soundlovers mini” okuplja decu koja vole da pevaju, a nije nužno da to i znaju – istakao je Nedeljko Golušin, menadžer marketinga u “Gomexu”.

CENE KARATA

Cena karata od danas iznosi  790 dinara i mogu se kupiti na prodajnim mestima u trafici „Siti“ koja se nalazi prekoputa prodavnice nameštaja „Simpo“ i kod ovlašćenih promotera.

I.I.

IMG-20170616-WA0000