AGENCIJA „FARKAŠ TRANS JUNIOR” ŠIRI PONUDU: OTVARA PRENOĆIŠTE U MAĐARSKOJ BANjI MORAHALOM

Rajsko mesto za odmor, lečenje…
8 - 1 A SOBAPopularna zrenjaninska agencija „Farkaš trans junior” najavila je otvaranje vile za smeštaj turista u mestu Morahalom u Mađarskoj, gde se nalazi poznata istoimena banja. Vila „Farkaš” će uskoro biti spremna da primi goste, a nalazi se na 200 metara od banje.
– Proširenjem ponude želimo da zaokružimo delatnost kojom se bavimo i da klijentima pojednostavimo boravak u Morahalomu. Posebno je to pogodno za one kojima je zbog zdravlja potrebno da u banji borave nekoliko dana – rekao je vlasnik agencije Aleksandar Farkaš i dodaje da planira da kupi još jednu vilu u susedstvu i tako poveća smeštajni kapacitet Agencije.
Vila „Farkaš” ima šest soba, nalazi se u ulici koja vodi ka Segedinu koji je udaljen od Morohaloma samo 17 kilometara. Veštačko jezero, na kojem se održavaju takmičenja u kajaku, nalazi se na 13 km od Morahaloma, a 15 km je udaljen aerodrom za sportske avione, sa koga će u budućnosti poletati avioni lou kost kompanija za velike gradove u Evropi. Na izlazu iz Morahaloma je hipodrom i dvorana za konjske predstave (po uzoru na one koje organizuje Španska škola jahanja u Beču).
Eksluzivno za list „Zrenjanin” Aleksandar Farkaš je najavio nove aranžmane u svojoj turističkoj ponudi i smatra da će oni biti zanimljivi i mladima, ali i onim malo starijim klijentima.
– Uvodimo dva paketa po promotivnim cenama. Prvi obuhvata prevoz od kuće do Morahaloma i nazad i tri noćenja u našoj vili u toku radnih dana. U vili su sve sobe klimatizovane, imaju internet konekciju i kablovsku televiziju sa srpskim kanalima, a gosti svoje prevozno sredstvo mogu da parkiraju na privatnom parkingu u kompleksu vile. U paket, po ceni od 60 evra, uračunate su i četiri karte za ulaz u banju. Uveli smo prevoz od kuće klijenta jer su mnogi udaljeni od Zrenjanina i imaju problem sa prevozom do grada. Sada im to neće biti problem, i to nam je bitno koliko i njima – objasnio je Farkaš, i dodao da je drugi paket 10 evra skuplji, a obuhvata smeštaj za vikend (petak, subota i nedelja).
– U našoj vili mogu da borave i ljudi koji dolaze sopstvenim prevozom. Tada noćenje košta 10 evra, plaća se i karta za ulaz u banju po cenu od pet evra, a to sve važi od ponedeljka do srede. Od četvrtka do nedelje noćenje staje 12 evra, a karta za lečilište je šest evra. To je povoljnija cena od redovne, što dokazuje da smo ozbiljni u svom poslu. Hranu, za sada, nećemo nuditi našim gostima, ali na raspolaganju im je moderno opremljena kuhinja. Kasnije ćemo videti kako ćemo rešiti pitanje ishrane – izjavio je Farkaš.
Stanovništvo Morohaloma je mirno, gostoljubivo i ljubazno, ali je vila „na oku” lokalnoj policiji, budući da se čuvari reda nalaze preko puta nje. Tu su i mesara, veliki market, a 100 m su udaljene Gradska kuća i pijaca, kao i autobuska stanica sa koje svakih 15 minuta polazi autobus za Segedin.
Naravno, ljubitelje izleta i putovanja ne treba da brine da će agencija „Farkaš” prestati da vozi na popularne lokacije kao što su Temišvar, Sarajevo, Višegrad… Naprotiv, najavljene su ture do više gradova u susednim državama, kao i „velnes paketi iznenađenja”. Građani će u listu „Zrenjanin” biti informisani o novim destinacijama koje nudi Agencija „Farkaš”.
S.K.